Leesés elleni védelem, zuhanásgátló - Fallprotec
Drop Down Menu
       
 

 

Fix kikötési pontok


 

Acélsodronyos védelem (SecuRope®)


 

Sínes rendszerek (SecuRail®)


 

Biztonsági létrák (SafeLadder®)


 

Függesztett hidak, mobil ereszkedő pontok (Works in suspension)


 

Személyi védőfelszerelések
(PPE)


 

Biztonsági korlátok


 

 

 

 

 
       
Fix kikötési pontok Acélsodronyos védelem (SecuRope®)   Sínes rendszerek (SecuRail®)
Fix kikötési pontok   Acélsodronyos leesés elleni védelem   Sínes zuhanásgátló rendszerek
A leesés elleni védelem egyszerű, költségtakarékos, ugyanakkor hatékony megoldása.
 
  Ideális választás ipari csarnokokra, darupályákra, tetőkre, zöldtetőkre, hangárokra.   Megbízható megoldást kínál akár szélsőséges környezeti tényezők esetén is.

 
 
Biztonsági létrák (SafeLadder®)   Függesztett hidak, mobil ereszkedő pontok (Works in suspension)   Személyi védőfelszerelések (PPE)
Biztonsági létrák   Függesztett hidak   Személyi védőfelszerelések
Magas fokú biztonságot nyújtanak a létrába integrált zuhanásgátló sínrendszernek köszönhetően.

 

  Az EN1808:2010 európai szabványnak megfelelő zuhanásgátló rendszer ideális választás karbantartásokhoz, felület tisztításokhoz, aknákban, kéményekben.   Az általunk forgalmazott személyi védőfelszerelések széles skálája kompatibilis rendszereinkkel.
 


Biztonsági korlátok        
Leesés elleni védelem korlátokkal        
A leesés elleni védelem klasszikus módja.

 

       

A Fallprotec a zuhanásgátlók piacán

A Fallprotec vállalat a 2004-es megalapítása óta a zuhanásgátló rendszerek piacának egyik legmeghatározóbb európai képviselője. Innovatív szemléletmódjának és a folyamatosan bővülő termékkörnek, illetve szolgáltatásoknak köszönhetően nemzetközi szinten is elismert céggé nőtte ki magát az utóbbi években.

A luxemburgi székhelyű nagyvállalat magyarországi irodája is képviseli azt a minőséget - mind a termékek, mind a szolgáltatások szempontjából -, és kultúrát, amelyet az anyavállalat elért és felépített.

Leesés elleni védelem - termékeink és szolgáltatásaink

Célunk, hogy kiszolgáljuk azokat a vásárlói igényeket, amelyek a leesés elleni védelem piacán felmerülhetnek. Az adott szabványoknak és szigorú biztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelő termékeinkre garanciát vállalunk, illetve a forgalmazáson túl elvégezzük a szükséges helyszíni felméréseket, a tervezést, az előírt időszakos felülvizsgálatokat és a karbantartási munkálatokat is. Hisszük, hogy vállalati megrendelőink számára professzionális, hosszú távú és megbízható segítséget tudunk nyújtani.

Hét kategóriába sorolt termékeinkről a továbbiakban olvashat.

Fix kikötési pontok

A leesés védelem legegyszerűbb megoldásai. Használatuk kimondottan könnyű, emellett viszont költségtakarékos és hatékony megoldást biztosítanak a magasban végzett munkálatok dolgozói védelmében.

Acélsodronyos védelem (SecuRopeR)

SecuRopeR komplex zuhanásgátló eszköz a magasban dolgozók számára. Alkalmazását főként ipari csarnokok, zöldtetők, hangárok és darupályák esetében ajánljuk.

Sínes rendszerek (SecuRailR)

A rail rendszerek ipari és városi környezetben is megbízható zuhanásgátlók - akár több személy egyidejű munkavégzését is biztonságossá teszik, még szélsőséges környezeti tényezők esetében is.

Biztonsági létrák (SafeLadderR)

A létrába integrált zuhanásgátló sínrendszereknek köszönhetően a biztonsági létrák magas fokú biztonságot nyújtanak rövid- és hosszú mászások alkalmával is.

Függesztett hidak, mobil ereszkedő pontok (Works in suspension)

A leesés elleni védelem szabványainak megfelelő rendszereket széles körben alkalmazzák - legyen szó magaslati felületek karbantartásáról, tisztításáról, vagy aknákban végzett munkáról, termékeink a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítják.

Személyi védőfelszerelések (PPE)

A zuhanásgátló eszközök használata mellett elmaradhatatlan feltétel a megfelelő ruházat és védőfelszerelés is. Forgalmazott termékeink teljes mértékben kompatibilisek más, leesés elleni védelmi rendszereinkkel.

Biztonsági korlátok

Régi, klasszikus biztonsági felszerelések modernizálva, illetve a mai feltételek és szabályok szerint optimalizálva.

 

 

Fallprotec Hungary Kft.       1165 Budapest, Margit utca 114./29.        info(kukac)fallprotec.hu       +36 20 356 5322