Project Description

A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Dinamikus piacpolitikájuknak és intenzív beruházási tevékenységüknek köszönhetően mára a magyar építőanyag-piacon is kiemelkedő pozíciót foglalnak el. Hozzáértésüket piacképes termékek gyártásával és értékesítésével bizonyítják, élen járnak a téglagyártás innovációjában, energiahatékony termékeik az úgynevezett Okostéglák, a Porotherm Thermo és X-therm téglatermékek. Szolgáltatásaikkal – a tervezéstől a beszerzésen át a kivitelezésig – az építkezés teljes folyamatát segíteni kívánják.

Fallprotec biztonsági rendszerek

A FELADAT

A téglagyártás során alkalmazott gépek és gépsorok időszakos karbantartási munkáihoz a magasban történő munkavégzések biztosítására a munkakörnyezethez igazodó biztosítási rendszerek vagy a munkaterületek megközelítését szolgáló rendszerek kiépítése.

A MEGOLDÁS

Az egyes gépek vázszerkezetét felhasználva a biztosítórendszerek háttérszerkezetéül szolgáló tartók bilincses kapcsolattal történő felhelyezése tette lehetővé, hogy minden munkaterületen az előírásoknak megfelelő és a felhasználók számára könnyen alkalmazható rendszerek kerültek kiépítésre. Az egyes munkaterületeken minimum kettő fő egyidejű munkavégzését biztosítják az általunk kiépített sodronyos és sínes rendszerek.

40 méter acélsodrony
6 méter biztosítósín
9 méter biztonsági létra
Elsőosztályú kivitelezés
1 darab biztonsági odeszt
Biztonsági létrák, leesésvédelem