Project Description

A Mondi Békéscsaba széles választékát gyártja flexo- vagy mélynyomtatott laminált fóliáknak, egyedi kódolás lehetőségével az édességipar, snackgyártók, egészség- és gyógyszeripar, valamint az állateledel gyártók részére – feldolgozott és száraz eledelekhez, továbbá az üdítőipari szektor gyártóinak. Innováció ezen felül cégüknél a magas minőségű laminált szerkezetek feldolgozása innovatív és kényelmes visszazárható tasakká, mely főleg az állateledel piacra készül. Teljes és részleges lézer perforáció alkalmazása még jobban megkönnyíti a termék felbontását, kinyitását.

Acélsodronyos leesésvédelmi rendszerek

A FELADAT

A gyártóépületek tetején elhelyezett légcserélők, klíma- és egyéb berendezések karbantartási munkálatai során a tető szélhez közel (2,5 m ) történő tartózkodás alatt lehetősége legyen a munkavégzőnek leesés ellen biztosítania magát. Megrendelő kérése volt, hogy a klasszikus, pont szerű kikötési megoldás helyett egy úgynevezett „átjárható” acélsodronyos vonalmenti biztosítási rendszer kerüljön kiépítésre. A füst- és hőelvezető ablakok közelében egy darab minősített kikötési pont kiépítése a bevilágítók mechanikájának javítási munkálataihoz.

A MEGOLDÁS

Alacsony bázison elhelyezett rögzítések között átfuttatott 8mm-es acélsodronyos rendszer kiépítése történt meg a homlokzati síktól mért 2,5 méteres távolságban. Az alacsony bázisokon gyárilag integrált szigetelő gallérok a lágyhély fedésű PVC tetőhöz került lesütésre. Így a teljes vízszigetelés biztosított a födémáttöréseknél.

900 méter acélsodrony biztosító rendszer
16 darab fix kikötési pont
Acélsodronyos rendszerek a Mondi-nál

GALÉRIA