Testhevederek és egyéb egyéni védőeszközök felülvizsgálata

Jogszabály írja elő, hogy a magasban történő munkavégzések során alkalmazott egyéni védőeszközöket időszakos felülvizsgálat alá kell vonni. Az időszakos felülvizsgálatokat az általános magasban történő munkavégzésre használatos eszközök esetén 12 hónapos, az alpintechnikai munkavégzesek során alkalmazott eszközök esetén 6 hónapos ciklusonként kötelező elvégezni. A felülvizsgálatok elvégzését kizárólag akkreditált személy végezheti.

Rendelkezünk a felülvizsgálatok elvégzésére feljogosító akkreditációval, így igény esetén vállaljuk egyéni védőeszközök kötelező időszakos felülvizsgálatának elvégzését. A felülvizsgálatról jegyzőkönyv készül, amelyet a tulajdonosnak meg kell őriznie. A felülvizsgálatokat telephelyünkön, vagy igény esetén a megrendelőnél is elvégezzük.

Fallprotec időszakos felülvizsgálatok

Automata zuhanásgátlók felülvizsgálata és szervizelése

Cégünk az IKAR GmbH által gyártott automata zuhanásgátlók forgalmazása mellett, azok szervizelésével és kötelező időszakos felülvizsgálatával is foglakozik.A gyors és költséghatékony szervízelés érdekében raktárunkban készletről tudjuk a meghibásodott eszközök javítását elvégezni.

A javításokat követő fékerő mérésről jegyzőkönyv készül. A javítások és kötelező felülvizsgálatok történhetnek telephelyünkön, vagy igény esetén a megrendelőnél.

Zuhanásgátlók kereskedelme és szervize

Telepített kikötési pontok és rendszerek időszakos felülvizsgálata

A leesésvédelmi és alpintechnikai rendszerek kötelező éves felülvizsgálatát jogszabály és gyártói utasítás is előírja. A FALLPROTEC típusú rendszerek kötelező időszakos felülvizsgálatának elvégzéséhez cégünk rendelkezik gyártói akkreditációval.

Minden általunk telepített, vagy használatba helyezett rendszer digitális regísztrációt követően kerül átadásra. Az esedékes kötelező felülvizsgálatokról a rendszer üzembentartóját előzetesen értesítjük, így elkerülhető a felülvizsgálati határidő elmulasztása és a gyártói jótállás elvesztése.

Leesés elleni védelem és alpintechnika